Όροι και Προϋποθέσεις | GS - Xartika

Όροι και Προϋποθέσεις

1.Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σημάτων

Tο περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.gs-xartika.gr (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά), ανήκουν στην ιδιοκτησία της ή σε τρίτα πρόσωπα που νομίμως αφορούν.
Τα λογότυπα ή τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή μπορεί να είναι εμπορικές ονομασίες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την γραπτή συγκατάθεσή μας.
Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας για να προχωρήσετε σε χρήσης της ιστοσελίδας μας.

 

2. Προσωπικά Δεδομένα – Ισχύον Δίκαιο.
Τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο ρυθμίζονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο (οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) και από το Νόμο Προστασίας Καταναλωτών (Ν. 2251 / 1994).
Ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας, οι αριθμοί τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και σε περίπτωση
πληρωμής με πιστωτική κάρτα, ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεως, δεν γνωστοποιούνται και δεν γίνεται καμία άλλη χρήση αυτών.

3. Τροποποίηση Όρων Παρόντος.
Η εταιρία gs-xartika διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τις προϋποθέσεις και τους όρους των συναλλαγών. Για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους,
η εταιρεία έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους παρόντες όρους χρήσης.

5. Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντων.
Έχετε το δικαίωμα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο
που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, επιβαρυνόμενοι μόνο το κόστος επιστροφής.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και μαζί με τα έγγραφα παραλαβής.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα έχει ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

6.Αποστολές Προϊόντων.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και κατόπιν συνεννοήσεως. Σε ορισμένες περιοχές είναι δωρεάν τα μεταφορικά. Παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικά στους όρους Αποστολής και Πληρωμής.

7.Ασφάλεια

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων (websites) στους διαδικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των διαδικτυακών χρηστών και των διαδικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη (client) και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του ιστότοπου www.gs-xartika.gr.
Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.

0
    0
    Το Καλάθι Σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα